Aktivera prenumerationen på Kaspersky-appen

Alternativet att köpa en prenumeration på Kaspersky-appen i Google Play är för närvarande inte tillgängligt för användare i Ryssland. Det beror på att Google Plays faktureringssystem har pausats för användare i Ryssland. Om du är i Ryssland kan du köpa en årsprenumeration på Kasperskys webbplats. Vi arbetar för närvarande med andra köpalternativ och kommer att hålla dig uppdaterad. Tack för att du stannar kvar hos oss!

Du kan starta en provperiod eller köpa och aktivera en prenumeration på Kaspersky-appen om du vill använda alla funktioner i den.

Du måste ha en internetanslutning om du vill köpa och aktivera prenumerationen.

Om du redan har en prenumeration kan du göra något av följande för att aktivera den:

Du kan aktivera prenumerationen vid första starten eller vid ett senare tillfälle.

Vi rekommenderar att du loggar in på My Kaspersky innan du köper eller förnyar din prenumeration. Om du är inloggad på ditt My Kaspersky-konto kan appen kontrollera om det finns en betald prenumeration som du kan aktivera appen med.

Köp en prenumeration från Google Play

Aktivera appen med en prenumeration som hittats på ditt My Kaspersky-konto

Så här aktiverar du prenumerationen med en aktiveringskod

Beroende på enheten du använder kan det finnas fler alternativ för att aktivera prenumerationen. Användare som har den förinstallerade versionen av Kaspersky-appen på Samsung-enheter i Ryssland kan till exempel hantera prenumerationer på sina Softline-konton

När du använder appen med en prenumeration kan du lägga till ytterligare en aktiveringskod på My Kaspersky innan den aktuella prenumerationen går ut, avbryts eller återkallas. Observera att det inte går att lägga till ytterligare en aktiveringskod i Kaspersky-appen förrän den föregående har gått ut.

Om du vill använda en annan aktiveringskod än den som för närvarande används i Kaspersky-appen, måste du installera om appen för att ange den nya koden. Detta gäller inte förnyelsekoder.

På Samsung-enheter med Kaspersky-appen förinstallerat kan du köpa, förnya och hantera din prenumeration på ditt Softline-konto.